{DUTCH} Vlog #04 SHOPAHOLIC?

Vlogs are in Dutch.

In this vlog:

  • Uncomfortable night
  • Am I a Shopaholic?
  • Food.

4 thoughts on “{DUTCH} Vlog #04 SHOPAHOLIC?

    1. Hahaha yeah, it was like shopping gone wrong 😛 i’m not even sure what it was. I get it quite randomly. Sometimes it’s because of the hot weather, but usually there’s not a clear reason.

  1. van Daiso word je zo hebberig lol maar ik had het de 1e x naar japan meer dan de 2e keer want dan is alles nog niet heel nieuw :p alsnog teveel gekocht.. en ik denk dat je hoofdpijn kwam door te weinig drinken en de benauwdheid? had ik soms ook..

    1. Hahah klopt!! En bij alles denk je “ach, kost toch niks” xD ik word gewoon heel blij van al die cadeauverpakkingen hahaha.. Ik heb best wel vaak hoofdpijn. Kan helaas door van alles komen bij mij 🙁 heb ook migraine medicijnen maar helaas werken die niet altijd (zoals toen)

Leave a comment to get in touch!