Video: How I draw my eyebrows

As I mentioned in my previous video, there are two ways I draw my eyebrows. Today, I’ll be sharing the “long” way; neat and tidy 😀 

 

 

Love,

My Linh

8 thoughts on “Video: How I draw my eyebrows

  1. Wauw, ziet er mooi uit zeg 🙂 Ik ben zelf niet zo’n voorstander van het bijtekenen van mijn wenkbrauwen. Zou het wel graag willen, maar ik ben bang dat het al snel te hard staat zeg maar. Meestal valt mijn pony ook over m’n wenkbrauwen, hahaha 🙂

    1. Dank je wel, Beau! Ik snap wat je bedoelt! Vroeger (nu lijkt t alsof ik oud ben…) durfde ik t ook niet zo goed bij te tekenen. Maar nu ik het wat meer onder de knie heb, vind ik het wel netter staan voor bijv. als ik ga werken. Misschien moet ik ook een pony nemen, scheelt een hoop tijd in de ochtend 😉

    1. Hehehe thanks! The way you describe it, I think you like the Korean style eyebrows? (like Bubzbeauty) If you use an eyebrow powder, it will be a lot softer :3 Good luck!

Leave a comment to get in touch!