{DUTCH} Vlog #1 SO MUCH FOOD

My first vlog, guys! A day in Rotterdam. It’s in Dutch with English subtitles. Enjoy.

4 thoughts on “{DUTCH} Vlog #1 SO MUCH FOOD

  1. Wat leuk dat jullie naar de food hallen zijn geweest. Als foodie is dat echt een must-see! Als ik die donuts weer zie loopt het water mij in de mond.. ik heb ze de foto die ik ervan nam als achtergrond op mijn bureaublad om me eraan te herinneren hoeveel spijt ik heb hihi.

    Ik ben er ook nog niet zo lang geleden geweest en heb mijn ogen er uitgekeken. Wel ga ik er de volgende keer heen met een ‘missie’ en dat ik specifieke ingrediënten nodig heb voor een recept want nu liep ik er (voor mijn gevoel) als een kip zonder kop 😉 We hebben wel heerlijk gegeten bij een Grieks tentje. De smaak van het broodje Gyros was echt zalig.

    1. Wat leuk dat je de donuts als achtergrond hebt! Wel een beetje moeilijk als je honger hebt haha.. Ik snap wel een beetje wat je bedoelt. Alle kraampjes…er waren zó veel dat het was overweldigend was 😛 Volgens mij heb ik dat Grieks tentje ook gezien. Er stond “voorbeeld eten” voor de deur en we waren zó naar binnen gelopen als we niet zo vol waren van al het andere eten haha.. Volgende keer gaan we wel naar de Griek 😀

  2. AHHH JE BENT ZO LEUK!!! En een hele vermakelijke én smakelijke vlog :L SO HUNGRYYYY. Ik ben nooit echt naar de markthallen geweest, maar ik vind het plafond wel zo leuk *_* Moar vlogs please!

    1. Awww zo lief!! Dank je wel, Olivia!! Hahaha ik vind het leuker om het eten dan mijzelf te filmen :’) als je niet al te ver van r’dam woont zou ik je aanraden om eens een keer te gaan. Als ik binnenkort weer wat leuks ga doen zal ik proberen weer vloggen ^^

Leave a comment to get in touch!